*Mulan* Játékos karakter
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás dátuma : 2012. Jun. 09. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: 2.rész Kedd Ápr. 09 2013, 03:15 | |
| Ebben a részben Harry újra a Roxfort diákja lesz.De most derül ki hogy érti a kígyók beszédét!!Állíthatom hogy igaz hiszen én is ott voltam.Ebből nagy galiba lesz és még az óriási kígyóval is meg kell küzdenie.Előkerül tudjuk ki is,én sajnos csak így nevezem.Valyon túléli ezt a történetet? | |
|
napfény Játékos karakter
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozás dátuma : 2013. Mar. 11. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: Re: Harry Potter rajongóknak Hétf. Márc. 11 2013, 02:50 | |
| | |
|
*Mulan* Játékos karakter
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás dátuma : 2012. Jun. 09. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: Harry Potter rajongóknak Vas. Feb. 17 2013, 01:39 | |
| Szeretem az izgi, kitalált, érdekes filmeket. Kedvencem:a Harry Potter Az első rész(aki még nem látta)arról szól ,hogy Harry Potterért eljön Hagrid a vadőr és elviszi Pottert a Roxfort varázsló iskolába .ÚJ barátokat szerez.Ronald Wizli t aki a legjobb barátjai közé fog tartozni,és Hermiónét aki mindig a könyveket bújja.Egyben ellenséget is szerez,Drako Melfolyt aki sok keserűséget okoz majd neki.Persze váratlan fordulat is lesz az életében hiszen megannyi veszély leselkedik rá.Túléli valyon a lépcsőszekrény lakólya ezeket a váratlan eseményeket? Ha van még Harry Potter rajongó írjon nekem privit a Csillag névre.Hátha hasonlítunk egymásra, és jó barátok lehetnénk. u.i.:Akinek megvan a 7-es 2. része és küld nekem privátot az elmesélhetné ,hogy mi van benne Üdv :Csillag | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Harry Potter rajongóknak | |
| |
|