Írd meg nekem, mit szeretnél még a fórumunkba, hogy jól érezd magad velünk ... hiszen érted csináltam ... Látogass meg itt is: www.ohkiskonyvtar.try.hu A reklámcsík - sajnos- nem törölhető. NE KATTINTS RÁ! |
|
| Egy filmet, amin jót nevettem... | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kitti Vendég
| Tárgy: A varázsdada Pént. Márc. 09 2012, 03:41 | |
| A Brown család hét csemetéje - Simon, Tora, Eric, Lily, Christianna, Sebastian és Aggy, a kisbaba - minden bizonnyal a világtörténelem legégetnivalóbb kölykei. Teljesen kikészítik édesapjukat, Mr. Brownt, aki - hogy eltartsa népes családját - egy helyi temetkezési vállalatnál dolgozik. A gyermekek édesanyja csupán egy éve halt meg, de Adelaide néni, Mr. Brown zsarnok nagynénje azt követeli, hogy a férfi egy hónapon belül ismét házasodjon meg, mert különben megvonja a családtól a pénzt, amivel Mr. Brown a szegényes keresetét kiegészíti. Ha nem engedelmeskedik, a hétgyermekes apa az adósok börtönébe kerül. A gyerekek persze megsejtik, hogy nemsokára mostohaanyjuk lesz, és úgy érzik, apjuk nem szereti őket eléggé, hiszen nem szólt erről nekik. Következésképpen még rosszabbul kezdenek viselkedni, és kibírhatatlan cselszövéseikkel már a tizenhetedik nevelőnőt űzik el a háztól. Egy hang azt mondja Mr. Brownnak, hogy az új dada, akire szüksége van, Nanny McPhee, de fogalma sincs róla, hogy ki az, és hol találhatná meg. Egy este aztán a legendás nevelőnő magától felbukkan. A gyerekek azonnal ellenséget látnak az ijesztően rusnya nevelőnőben, ám Nanny McPhee varázserejével szemben tehetetlenek. Minden megváltozik, és a házban egyszer csak minden úgy történik, ahogyan Nanny McPhee szeretné. Az első estén, mielőtt a gyerekek aludni mennek, rejtélyesen csak ennyit mond nekik: "- Amíg szükségetek van rám, de nem akarjátok, hogy itt legyek, addig maradni fogok. Amikor majd azt akarjátok, hogy itt legyek, de nincs többé szükségetek rám, akkor mennem kell. - Soha nem akarjuk majd, hogy itt legyél! - kiáltja erre dühösen Simon, a legidősebb testvér. - Akkor örökre itt maradok, - feleli Nanny McPhee és lesétál a lépcsőn..." Ezt látni kell! |
| | | Petepite Vendég
| Tárgy: Vadkaland Pént. Márc. 09 2012, 02:29 | |
| A New York-i állatkert kissé lökött lakói nem a ketreceikben ücsörögnek. Amint az utolsó gondozó is kiteszi a lábát a kapun, indul a buli, a hancúr és kedvenc sportjuk, a "teknős-teke". Egy napon azonban valami megzavarja a felhőtlen jókedvet: Sámson oroszlán egy szem fiát, az éppen serdülő Ryant véletlenül elszállítják a vadonba, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé. Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga a vadon vadságaihoz, menne tehát vissza kényelmes állatkertjébe. New Yorkból szerencsére mentőexpedíció indul útnak Sámson vezetésével és a legbátrabbak részvételével. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala természetesen elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át egészen a rettegett vadonba. |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 153 Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 23. Tartózkodási hely : Orosháza
| Tárgy: Egy filmet, amin jót nevettem... Szomb. Okt. 08 2011, 10:26 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Egy filmet, amin jót nevettem... | |
| |
| | | | Egy filmet, amin jót nevettem... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|