Egy filmet, amin jót nevettem...   Kicsibanner_www.kepfeltoltes.hu_

Üdvözöllek világunkban!

Ez az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának Fóruma. Nézz körül, csatlakozz, és érezd jól magad Nálunk!

/ A reklámcsík -sajnos- az ingyenes szolgáltatás miatt nem eltüntethető. NE kattints rá! Wink /
Egy filmet, amin jót nevettem...   Kicsibanner_www.kepfeltoltes.hu_

Üdvözöllek világunkban!

Ez az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának Fóruma. Nézz körül, csatlakozz, és érezd jól magad Nálunk!

/ A reklámcsík -sajnos- az ingyenes szolgáltatás miatt nem eltüntethető. NE kattints rá! Wink /
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Írd meg nekem, mit szeretnél még a fórumunkba, hogy jól érezd magad velünk ... hiszen érted csináltam ... Látogass meg itt is: www.ohkiskonyvtar.try.hu A reklámcsík - sajnos- nem törölhető. NE KATTINTS RÁ!

KezdőlapEgy filmet, amin jót nevettem...   EmptyLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Egy filmet, amin jót nevettem...

Go down 
SzerzőÜzenet
Kitti
Vendég

Egy filmet, amin jót nevettem...   Empty
TémanyitásTárgy: A varázsdada   Egy filmet, amin jót nevettem...   EmptyPént. Márc. 09 2012, 03:41

Egy filmet, amin jót nevettem...   A_varazsdada_04_www.kepfeltoltes.hu_
A Brown család hét csemetéje - Simon, Tora, Eric, Lily, Christianna, Sebastian és Aggy, a kisbaba - minden bizonnyal a világtörténelem legégetnivalóbb kölykei. Teljesen kikészítik édesapjukat, Mr. Brownt, aki - hogy eltartsa népes családját - egy helyi temetkezési vállalatnál dolgozik. A gyermekek édesanyja csupán egy éve halt meg, de Adelaide néni, Mr. Brown zsarnok nagynénje azt követeli, hogy a férfi egy hónapon belül ismét házasodjon meg, mert különben megvonja a családtól a pénzt, amivel Mr. Brown a szegényes keresetét kiegészíti. Ha nem engedelmeskedik, a hétgyermekes apa az adósok börtönébe kerül.

A gyerekek persze megsejtik, hogy nemsokára mostohaanyjuk lesz, és úgy érzik, apjuk nem szereti őket eléggé, hiszen nem szólt erről nekik. Következésképpen még rosszabbul kezdenek viselkedni, és kibírhatatlan cselszövéseikkel már a tizenhetedik nevelőnőt űzik el a háztól. Egy hang azt mondja Mr. Brownnak, hogy az új dada, akire szüksége van, Nanny McPhee, de fogalma sincs róla, hogy ki az, és hol találhatná meg. Egy este aztán a legendás nevelőnő magától felbukkan.

A gyerekek azonnal ellenséget látnak az ijesztően rusnya nevelőnőben, ám Nanny McPhee varázserejével szemben tehetetlenek. Minden megváltozik, és a házban egyszer csak minden úgy történik, ahogyan Nanny McPhee szeretné. Az első estén, mielőtt a gyerekek aludni mennek, rejtélyesen csak ennyit mond nekik:
"- Amíg szükségetek van rám, de nem akarjátok, hogy itt legyek, addig maradni fogok. Amikor majd azt akarjátok, hogy itt legyek, de nincs többé szükségetek rám, akkor mennem kell.
- Soha nem akarjuk majd, hogy itt legyél! - kiáltja erre dühösen Simon, a legidősebb testvér.
- Akkor örökre itt maradok, - feleli Nanny McPhee és lesétál a lépcsőn..."

Ezt látni kell!
Vissza az elejére Go down
Petepite
Vendég

TémanyitásTárgy: Vadkaland   Egy filmet, amin jót nevettem...   EmptyPént. Márc. 09 2012, 02:29

Egy filmet, amin jót nevettem...   Vadkaland_www.kepfeltoltes.hu_
A New York-i állatkert kissé lökött lakói nem a ketreceikben ücsörögnek. Amint az utolsó gondozó is kiteszi a lábát a kapun, indul a buli, a hancúr és kedvenc sportjuk, a "teknős-teke".

Egy napon azonban valami megzavarja a felhőtlen jókedvet: Sámson oroszlán egy szem fiát, az éppen serdülő Ryant véletlenül elszállítják a vadonba, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé. Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga a vadon vadságaihoz, menne tehát vissza kényelmes állatkertjébe. New Yorkból szerencsére mentőexpedíció indul útnak Sámson vezetésével és a legbátrabbak részvételével. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala természetesen elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át egészen a rettegett vadonba.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 153
Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Egy filmet, amin jót nevettem...    Egy filmet, amin jót nevettem...   EmptySzomb. Okt. 08 2011, 10:26

Egy filmet, amin jót nevettem...   Smiles_www.kepfeltoltes.hu_
http://www.ohkiskonyvtar.try.hu
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egy filmet, amin jót nevettem...    Egy filmet, amin jót nevettem...   Empty

Egy filmet, amin jót nevettem...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Csevegő :: Filmekről, könyvekről, játékokról :: Láttam egy jó filmet...-
Ugrás: