Egy forcsa álom Este egy Famili Guy rész után fáradtan, de jókedvűen tértem az ágyba. Éreztem hogy furcsa álmom lesz, de hogy ilyen
, azt nem gondoltam.
Álmomban különös helyen ébredtem. Egy rajzolt világban. Azonnal tudtam hogy hol vagyok. A Famili Guy világában teremtem!
Tudtam hogy kit keressek!!
Futottam hát Stewie-ék ( Sztyui-ék ) házához, hátha találkozok Vele. Amikor a házukhoz értem, láttam hogy Stewie kint van, és így kiáltottam:
-Itt van!! Személyesen!!
Szegény nagyon megijedt, és az ijedtségtől hátraugrott és elesett.
-Hadd segítsek!-szóltam, és felsegítettem a földről.-Nem esett bajod????
-Nem! De adhatnál egy kis nyalókát kárpótlásul!!!-mondta. Elgondolkodtam tehát, és ezt mondtam:
-Sajnos pont nincsen, de adhatok cukrot!!!-és előhúztam a zsebemből egy savanyú cukrot.
-Köszönöm-szólt, és elkezdte szopogatni a kapott cukrot.
Gondoltam kihasználom az alkalmat, és kérdezek tőle párat! Rögtön bele is fogtam:
-Kérdezhetek valamit Stewie??-kérdeztem.
-Nem!-vágott vissza, és evvel nagyon megijesztett.
-Miért??-kezdtem aggódni, és a következő szavakon utólag nagyot mosolyogtam:
-Mi vagy?? Újságíró???-kérdezett vissza.
-Nem láttál semmit!!-vágta rá ilyedten.
-Én??? Nem!!!-de már nem volt időm többet mondani, mert arra ébredtem , hogy csörög az órám.
Sajnos nem tudtam mit tenni. Nem ismertem meg jobban Stewiet ( és ő sem engem ), de a Neki adott cukorpapírra ez volt írva:
-Köszönöm a cukrot!!!
Stewie
VÉGE
[b]Nem ismered Stewiet???
[u]
Stewie a Famili Guy egyik szereplője. Stewie egy gonosz kisbaba, akinek egy baleset miatt eldeformálódott a feje. Állandóan meg akarja ölni az anyját, de nem sikerül neki.
pár kép róla: