Alice Moderátor
Hozzászólások száma : 41 Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 27. Kor : 27 Tartózkodási hely : Csodaország
| Tárgy: Alice Pént. Nov. 18 2011, 05:05 | |
| Név: Alice Faj: ember Nem: nő Születés helye/ideje: Elforádó kastélya, 300 évvel ezelőtt Látszólagos kor: 16 Képesség: érintésem ha akarom jéggé fagyasztja áldozatom, akaratommal jeges szélörvényeket keltek Megjelenés: Alacsony vagyok, mindig kék ruciban, fehér köténykében flangálok Fizikum: erősebb vagyok, mint az elsőre látszik. Az akarat mindenkit erősebbé tesz.. Intelligencia: leleményes vagyok, és mindent megteszek hogy elérjem céljaim. Fegyverek: konyhakés Család: 300 év alatt az enyészetbe vesztek Jellem: alapvetően kedves, aranyos, édes személyiségem van, csak az elmúlt 300 év fogsága kicsit visszavetette a szülők által belém nevelt jómodort. Keresem a Herceget, a kék lovon, aki hosszú évekre jégbörtönbe száműzött. Amíg meg nem találom, irgalomra tőlem senki ne számítson. Előtörténet: Életem mintegy 300 éve kezdődött el. Apám egy üregi nyúl volt, anyám meg egy varázslatos hercegnő. A sztori a szokásos, anyám megcsókolta a nyulat, mire az sármos, deltás herceggé változott. Szerelem volt első meg sokadik látásra, így találkozásuk után nem sokkal én is megjelentem a színen. 16 éves koromban -mivel egy kastély és egy birodalom örököse vagyok- eljött hozzám egy szőke herceg kék lován. Mivel lovagi torna során el akarta nyerni apámtól a birodalmát és címét, mérges lettem rá. Vacsora közben ráborítottam az asztalt, mire besértődött. Felbérelt egy gaz boszorkát, és megátkozott. A kastélyunk legmélyébe zárt, jégbörtönbe, honnét csak hosszú évszázadok múlva szabadulhattam. Az ébredésem nem volt kellemes. 300 éven át fagyoskodtam egy helyben, és már csak egy célom maradt. Keresem a kék lovas herceget, hogy bosszút álljak rajta. Közben meg annyi édességet eszek, amennyi csak belém fér. Pont. | |
|