Medvék ligete Kicsibanner_www.kepfeltoltes.hu_

Üdvözöllek világunkban!

Ez az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának Fóruma. Nézz körül, csatlakozz, és érezd jól magad Nálunk!

/ A reklámcsík -sajnos- az ingyenes szolgáltatás miatt nem eltüntethető. NE kattints rá! Wink /
Medvék ligete Kicsibanner_www.kepfeltoltes.hu_

Üdvözöllek világunkban!

Ez az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának Fóruma. Nézz körül, csatlakozz, és érezd jól magad Nálunk!

/ A reklámcsík -sajnos- az ingyenes szolgáltatás miatt nem eltüntethető. NE kattints rá! Wink /
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Írd meg nekem, mit szeretnél még a fórumunkba, hogy jól érezd magad velünk ... hiszen érted csináltam ... Látogass meg itt is: www.ohkiskonyvtar.try.hu A reklámcsík - sajnos- nem törölhető. NE KATTINTS RÁ!

KezdőlapMedvék ligete EmptyLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Medvék ligete

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Alice
Moderátor
Alice

Hozzászólások száma : 41
Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 27.
Kor : 27

Medvék ligete Empty
TémanyitásTárgy: Medvék ligete   Medvék ligete EmptyPént. Okt. 28 2011, 02:07

Medvék ligete Grizzly_bear04

Az Elfek-szigetének keleti vidékén, hol a nagy folyók folynak az erdő maga fái közt, akad egy csendes, eldugott kis liget. A ligetet medvék és egyéb állatok lakják, ez az ő területük. Vigyázz, nem mindegyik barátságos!

A hozzászólást Csillag összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 23 2012, 01:31-kor. (Reason for editing : Csillag)
Vissza az elejére Go down
http://www.eof.beluva.hu
marcsi99
Játékos karakter
marcsi99

Hozzászólások száma : 1
Csatlakozás dátuma : 2011. Nov. 18.

Medvék ligete Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medvék ligete   Medvék ligete EmptyPént. Nov. 18 2011, 04:23

Én gondoltam hogy nem annyira barátságos ez a hely,de mégis bementem..sötét volt,de éreztem valami barátságost ebben a környékben..Aztán..láttam egy medvét,gyors elbújtam én egy kis pici vadmacska,de nem tudom miért,de előléptem és köszöntem neki.
-Szia!! Elnézést hogy a ti helyetekre jöttem,de szétnézek egy kicsit..-nem tudom miért,de barátságosnak tűnt a medvelány.Majd így szólt.....
Szabó Nikoletta
Játékos karakter
Szabó Nikoletta

Hozzászólások száma : 23
Csatlakozás dátuma : 2011. Nov. 18.

Medvék ligete Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medvék ligete   Medvék ligete EmptyPént. Dec. 02 2011, 03:10

Szia!!!!!!!
-Semmi baj hogy itt vagy.
-Ja az én nevem:bokréta
-Figyelj ha kell egy segítség majd én körbe vezetlek.
-Rendben?
Ajánlott tartalom

Medvék ligete Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medvék ligete   Medvék ligete Empty

Medvék ligete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Elfek-szigete-
Ugrás: