Írd meg nekem, mit szeretnél még a fórumunkba, hogy jól érezd magad velünk ... hiszen érted csináltam ... Látogass meg itt is: www.ohkiskonyvtar.try.hu A reklámcsík - sajnos- nem törölhető. NE KATTINTS RÁ! |
|
| Kívánságfal | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Alice Moderátor
Hozzászólások száma : 41 Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 27. Kor : 27 Tartózkodási hely : Csodaország
| Tárgy: Re: Kívánságfal Csüt. Aug. 29 2013, 03:55 | |
| Csinálni kellene egy sablont, karakterlap sablont, hogy könnyebb legyen a játék | |
| | | *Mulan* Játékos karakter
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás dátuma : 2012. Jun. 09. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: Re: Kívánságfal Szomb. Május 25 2013, 05:16 | |
| Jó lenne ha mindenki elmenthetné a másik adatlapját | |
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás dátuma : 2012. Jun. 09. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: Re: Kívánságfal Csüt. Márc. 14 2013, 04:18 | |
| Sajnos amikor én vagyok fent még sohasem írt senki! Jó lenne ha lenne olyan rész ahol olyan hirdetéseket lehetne felrakni hogy:írj nekem privátot,legyél a barátom | |
| | | Mártinén Vendég
| Tárgy: Válasz Csillagnak és másoknak is Szomb. Okt. 06 2012, 07:55 | |
| Csillagnak üzenem: ott van az ohkiskonyvtar.try.hu oldalon, még keresni is tudsz benne, Katalógus címszó alatt keresd. |
| Tárgy: Re: Kívánságfal Szomb. Jún. 09 2012, 00:23 | |
| Jó lenne ha a könyvtári könyvek darabja,címe meglenne. : Nem tudom, mire gondolsz ( | |
| | | El'diablo Moderátor
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 27. Kor : 2012 Tartózkodási hely : Oh
| Tárgy: Re: Kívánságfal Szomb. Ápr. 07 2012, 05:44 | |
| Jó lenne ha az ,,írj mesét rész" kicsit elérhetőbb helyen lenne | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 153 Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 23. Tartózkodási hely : Orosháza
| Tárgy: Kívánságfal Szer. Okt. 12 2011, 01:57 | |
| Írd meg nekem, mit szeretnél még a fórumunkba, hogy jól érezd magad velünk ... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kívánságfal | |
| |
| | | | Kívánságfal | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|