Inkább fiúknak ajánlom... Kicsibanner_www.kepfeltoltes.hu_

Üdvözöllek világunkban!

Ez az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának Fóruma. Nézz körül, csatlakozz, és érezd jól magad Nálunk!

/ A reklámcsík -sajnos- az ingyenes szolgáltatás miatt nem eltüntethető. NE kattints rá! Wink /
Inkább fiúknak ajánlom... Kicsibanner_www.kepfeltoltes.hu_

Üdvözöllek világunkban!

Ez az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának Fóruma. Nézz körül, csatlakozz, és érezd jól magad Nálunk!

/ A reklámcsík -sajnos- az ingyenes szolgáltatás miatt nem eltüntethető. NE kattints rá! Wink /
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Írd meg nekem, mit szeretnél még a fórumunkba, hogy jól érezd magad velünk ... hiszen érted csináltam ... Látogass meg itt is: www.ohkiskonyvtar.try.hu A reklámcsík - sajnos- nem törölhető. NE KATTINTS RÁ!

KezdőlapInkább fiúknak ajánlom... EmptyLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Inkább fiúknak ajánlom...

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Füles
Játékos karakter
Füles

Hozzászólások száma : 14
Csatlakozás dátuma : 2011. Oct. 12.

Inkább fiúknak ajánlom... Empty
TémanyitásTárgy: Csukás István: Vakáció a halott utcában   Inkább fiúknak ajánlom... EmptyCsüt. Feb. 16 2012, 00:02

Még egy unalmasnak tűnő, meleg nyári nap is tartogathat meglepetéseket!
Képzeld el, hogy néhány barátoddal felfedeztek egy titokzatos, kihalt utcát! Minden teljesen néma, elhagyatott. Ám amikor alaposabban körülnéztek, egy csomó különös nyomra bukkantok...
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 153
Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 23.

Inkább fiúknak ajánlom... Empty
TémanyitásTárgy: Inkább fiúknak ajánlom...   Inkább fiúknak ajánlom... EmptySzer. Okt. 12 2011, 00:38

farao king affraid pirat ............ cheers
Vissza az elejére Go down
http://www.ohkiskonyvtar.try.hu

Inkább fiúknak ajánlom...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Csevegő :: Filmekről, könyvekről, játékokról :: Olvastam egy jó könyvet...-
Ugrás: