Írd meg nekem, mit szeretnél még a fórumunkba, hogy jól érezd magad velünk ... hiszen érted csináltam ... Látogass meg itt is: www.ohkiskonyvtar.try.hu A reklámcsík - sajnos- nem törölhető. NE KATTINTS RÁ! |
|
| Lányregények... | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
*Mulan* Játékos karakter
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás dátuma : 2012. Jun. 09. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: Gergő és az...... Kedd Ápr. 01 2014, 07:00 | |
| A Gergő könyvsorozat,egy Budapesti srácról szól,akinek az anyukája révülő! Van egy nem vérbeli tesója Zsófi és az ő apukája Dénes.Később nagy révülő lesz és az egész világfán nagy történéseket visz véghez!Olvassátok el ti is!Kicsit hosszú,de aki már sokat olvasott,annak gyerekjáték. Részek: 1.Gergő és az álomfogók 2.Gergő és a bűbájketrec 3.Gergő és a táltosviadal 4.Gergő és az álomvámpírok 1 5.Gergő és az álomvámpírok 2 Hasonlít a Harry Potter-hez, és Böszörményi Gyula írta. el, el! | |
| | | *Mulan* Játékos karakter
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás dátuma : 2012. Jun. 09. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: Re: Lányregények... Szomb. Jún. 09 2012, 22:24 | |
| - Füles írta:
- Főleg lányoknak készült. Egy új, csodás világ a W.I.T.C.H. alkotójától! Két ikerlányról szól, akik boszorkányok. Vanília (Babú) fényboszorkány, Pervinka (Víni) meg sötétségboszorkány. A lányok sok kalandot élnek át együtt.
Én már láttam egy ilyen könyvet.A Jonatán könyvmolyképző mintája:Csillag | |
| | | *Mulan* Játékos karakter
| Tárgy: Re: Lányregények... Szomb. Jún. 09 2012, 22:22 | |
| | |
| | | Füles Játékos karakter
Hozzászólások száma : 14 Csatlakozás dátuma : 2011. Oct. 12. Tartózkodási hely : Orosháza
| Tárgy: Fairy Oak (Az ikrek titka) Csüt. Feb. 16 2012, 00:14 | |
| Főleg lányoknak készült. Egy új, csodás világ a W.I.T.C.H. alkotójától! Két ikerlányról szól, akik boszorkányok. Vanília (Babú) fényboszorkány, Pervinka (Víni) meg sötétségboszorkány. A lányok sok kalandot élnek át együtt. | |
| | | Alice Moderátor
Hozzászólások száma : 41 Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 27. Kor : 27 Tartózkodási hely : Csodaország
| Tárgy: Re: Lányregények... Hétf. Jan. 23 2012, 07:56 | |
| Én nagyon szeretem a fantázia könyveket. Az egyik kedvencem Thomas Brezinától a Fiúk kizárva sorozat! Így néz ki a borítója, ez az egyik kedvenc részem!! A sorozat főszereplője Lizi és Tinka, a két boszorkány tanonc. A történet arról szól, hogyan élik varázslatos életüket és kerülnek folyamatosan bajba! | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 153 Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 23. Tartózkodási hely : Orosháza
| Tárgy: Lányregények... Szer. Okt. 12 2011, 00:33 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lányregények... | |
| |
| | | | Lányregények... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|