*Mulan* Játékos karakter
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás dátuma : 2012. Jun. 09. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: Re: Szeretnék ezt,azt Hétf. Júl. 29 2013, 20:11 | |
| Ajánlhatok itt más internetes oldalakat? Ezek itt a kedvenceim! CicaneveldeSzivárványEzek pedig a saját oldalaim: A Tinik VilágaI love you macska!Úgy szeretném,ha az oldalon több ember járna! Olyan kevesen járnak ide! A Cicaneveldén általában 10-20 ember van fent óránként.Délelőtt és este van a csúcsidő.Mindent megpróbálok,hogy ez az oldal is népszerű legyen | |
|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 153 Csatlakozás dátuma : 2011. Sep. 23. Tartózkodási hely : Orosháza
| Tárgy: Re: Szeretnék ezt,azt Kedd Ápr. 16 2013, 06:13 | |
| - Csillag írta:
- Sziasztok!Az előbbi butaság!!Már van két osztálytársam akikel szoktam beszélni az oldalon.
Örülök neki, hogy társaságot találtál Hajrá! | |
|
*Mulan* Játékos karakter
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás dátuma : 2012. Jun. 09. Kor : 20 Tartózkodási hely : orosháza
| Tárgy: Re: Szeretnék ezt,azt Csüt. Ápr. 04 2013, 05:13 | |
| Sziasztok!Az előbbi butaság!!Már van két osztálytársam akikel szoktam beszélni az oldalon. | |
|
*Mulan* Játékos karakter
| Tárgy: Szeretnék ezt,azt Csüt. Márc. 14 2013, 22:59 | |
| Én nagyon szeretnék barátkozni egyáltalán beszélgetni valakivel. Olyan kevesen vagyunk ünnepkor is alig találkozok valakivel. Csillag | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szeretnék ezt,azt | |
| |
|